top of page

Speeldagen

Dé reden waarom honden zo graag naar Hol van Pluto komen? Onze speeldagen.

Hoe effectief, weldoend en goedbedoeld onze zwemlessen, massages, hydro- en fysiotherapiesessies ook zijn, honden komen het allerliefst bij ons over de vloer om in alle rust en veiligheid bij te kletsen met hun maten.

Al stuivend over en rollebollend in de weides, al stoeiend in het zand en snuffelend aan grasjes (en elkaar) zijn ze het allergelukkigst.

Elk baasje kan dit achteraf zien. Want elke deelnemer gaat met een unieke en uitgebreide fotoreportage naar huis waarin hij (of zij) de hoofdrol speelt.

Hoe verloopt zo’n speeldag?

 

Elke woensdag-, donderdag- en een dag in het weekend organiseren we een speeldag waarop alle honden (behalve loopse teven) welkom zijn.

 

Een maal per maand is er ook een rasdag waarop we een specifiek ras – labradors, golden retrievers, bordercollies, Berner sennenhonden, Duitse doggen, beagles, boxers, cocker spaniëls, basset hounds,… – uitnodigen.

 

 

Maandelijks organiseren we ook een ‘minidag’, dat is een speeldag voor kleinere honden die zich iets minder comfortabel voelen tussen hun (erg) groot uitgevallen soortgenoten.

 

Elke groep wordt beperkt tot ongeveer tien honden.

Er wordt onder constante begeleiding gewandeld en gespeeld op het uitgestrekt en volledig omheinde domein.

Elke hond krijgt ook een individuele zwemles onder begeleiding van onze ervaren zwemdocenten.

 

De honden kunnen vanaf 12u door de baasjes gebracht worden en worden ’s avonds opgehaald tot 18u.

Baasjes kunnen de speeldagen niet bijwonen maar kunnen na afloop nagenieten dankzij de fotoreportage.

bottom of page